Jdi na obsah Jdi na menu
 


29.9.2011 - Denní program dětí

29. 9. 2011

29.9.2011 Soustředění MH

Dobrý večer,

jak jsme již slibovali po úspěšném uložení dětí do postele, Vám můžeme sdělit pár informací, které se udály od příjezdu na soustředění mladých hasičů v Ústřední hasičské škole Jánské koupele u Opavy. Po příjezdu jsme děti ubytovali do dvou lůžkových pokojů, po té jsme s dětmi prozkoumali zdejší okolí, ve kterém poběží branný závod požárnické všestrannosti. Když jsme se vrátili, čekala na nás večeře. K večeři byly zapékané těstoviny, dokonce si děti chodily i přidávat.
Po večeři měly děti pauzu na převlečení a přezutí, protože je pak čekala prezentace, která se týkala branného závodu. Prezentace proběhla úspěšně. Děti se zapojovaly a měli jsme z nich radost. Hlásily se a probíraly s námi všechny informace.  Po skončení přednášky jsme se s dětmi přesunuli a zahráli jsme si pár her.

Vedoucí čekali na chvíli než děti usnou, aby se mohli přesunout na poradu, na které probírali a vymýšleli program na další den.

Budete-li mít zájem, můžete přidávat své příspěvky v této rubrice, které chcete sdělit vedoucím nebo se zeptat na vše co Vás napadne. Nezapomeňte se podívat na fotografie v rubrice FOTOGALERIE www.draccizdubu.rajce.net.

S pozdravem kolektiv vedoucích na hasičském soustředění.



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krásný den

vedoucím,29. 9. 2011 23:44

Sice je noc,ale dovolte nám popřát Vám všem krásné ráno, podle tabule to máte od rána nalajnované jako na vojně. Jen jsem si říkala,kdy ty naše děti asi usnou...Jste dobří, že jste ještě zvládli potěšit nás rodiče zprávou i fotkami.Moc dík držte se, zdraví Pavel a Lucka.

Dobré ráno

Tomáš Jára,30. 9. 2011 7:30

Děkujeme za popřání dobrého rána i my Vám všem přejeme dobré ráno.
Včerejší večerka probíhala bez problémů, děti hned usly. Což mě dost překvapilo, ale všichni vedoucí jsme se snažili je nějakým způsobem unavit.
Za to dnes ráno děti brzo vstávaly, což nevadilo. Čekala je bohatá rozvička!

Mějte se a během večera budou přidány další vzkazy a fotografie.

Hezký den