Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.10.2010 - Soutěž Šumperk

2. 10. 2010

Soutěž jednotlivců mladší na 60m s překážkami v Šumperku

Soutěž v Šumperku proběhla v dobré náladě a děti byly s pátečního tréninku připraveni na dnešní soutěž.
Rodiče měli možnost sledovat své děti na internetu, kde byl přímý přenos ze stadionu v Šumperku. I hlavní vedoucí Marcela Vystrčilová, která bohužel nemohla jet s námi, nás chvíli sledovala jestli vše děláme, tak jak máme, vedoucí i děti byli pod dohledem.

Výsledky :


Klára Vystrčilová se umístila v prvním rozběhu 35. z 52. mladších holek s časem 30,12. Bohužel byla pátá pod čarou a nedostala se do finále jednotlivci mladší holky.
Klárce gratulujeme !

Jan Beck se umístil 54. pod čarou s časem 32,83. Nedostal se do finále mladší kluci, ale i tak gratulujeme !

Zbyněk Zlámal se umístil v prvním rozběhu mladší kluci na 33.místě z 62.ml. kluků s časem 23,28, Zbyňa byl třetí pod čarou, takže se také bohužel nedostal do finále mladší kluci.  Gratulujeme !

Jan Kropáč, který dnes jako jediný z našeho sboru mladší kluci postoupil do finále, protože v prvním rozběhu se umístil na 9.místě s časem 19,84 z celkového počtu 62 závodníků.
Ve finále se potom umístil na 11.místě. z 30.závodníků s časem 20,66.
Takže Honzíku gratulujeme k úspěšnému a krásnému místu !


Chtěl bych Vám poblahopřát VŠEM a říci, nedělejte si hlavu z něčeho, co se dá ještě mnohokrát vylepšit. Nevýhra přece neznamená vše vzdát.
Jak se říká přece, že není důležité vyhrát, ale zúčastnit se !


 
Odkaz se záznamem Šumperský soptík  >> ZDE <<


PS
: Kdo by chtěl poslat na email výsledky z Šumperského soptíka, ozvěte se prosím na emailu ctomasjara@gmail.com - Tomáš Jára


Tomáš Jára, ins.ml.has.
            fotografie >>ZDE<<