Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.10.2010 - Branný závod všestrannosti

9. 10. 2010

Branný závod všestrannosti ve Vilémově 9.10.2010

Jako každoročně se účastníme na soutěži branného závodu všestrannosti, která bývá vždy ke konci celoroční hasičské sezóny 2010. Na soutěži vyhodnocují výsledky nejen z branného závodu, ale i za celoroční ligu mladých hasičů. (požární útoky, hra plamen, jednotlivci 60m, Olomoucký drak, branný závod všestrannosti)
Byli jsme s dětmi na soustředění, které bylo zaměřeno právě na tuto důležitou soutěž. Rodiče mohou být na své děti a vedoucí pyšní za práci, kterou intenzivně věnovali na branný závod a zároveň za velkou finanční podporu věnovanou na soustředění pro děti.

Děti se umístily na 6.místě z 23.družstev v branném závodu. Což je velmi hezké. Celkem měly 12 trestných bodů. Bohužel jediné co se nepovedlo, že několik dobrých dětí, před soutěží onemocnělo. Což mě jako vedoucího velmi mrzelo. Budu doufat, že příští rok to bude vše jinak a i lépe.
Celoroční liga mladých hasičů měly děti 14.místo.

V poslední větě bych chtěl poděkovat všem vedoucím, kteří se podíleli na učení a přípravu dětí na BZV. Vedoucímu mládeže Mgr.Marcele Vystrčilové, vedoucímu Dráčků z Dubu Petře Kopečkové, pomocníkovi Dřáčků Janě Jiříčkové, pomocníkovi mladší Lucce Vystrčilové, pomocníkovi Dráčků Romaně Hradilové, vedoucí z SDH Náměšť na Hané Lence Trnkové, Miroslavovi Vystrčilovi.

Ale hlavně bych chtěl poděkovat řidičům, kteří nás celý rok vozili na soutěže MH, bez nich by to opravdu nešlo. (Mgr. Radim Voštinka, Tibor Kurucz, Miroslav Vystrčil, Rastislav Babušek a Petr Vojáček) Tím Vám patří velké DÍK .



Tomáš Jára vedoucí mladých hasičů.             FOTOGRAFIE Z BZV   >> ZDE <<

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář